Samen komen we verder

Netwerkbijeenkomst 2020

Wij vinden de blik van buiten erg belangrijk: een frisse blik, een ander geluid, andere ideeën en reflectie op hoe we werken. In 2020 organiseerden we een digitale netwerkbijeenkomst met mensen uit het onderwijs, zorgorganisaties, welzijnsorganisaties, vrijwilligersorganisaties, gemeente, zorgkantoor en van een woningcorporatie. Een mooie mix van partijen waar wij dagelijks mee samenwerken.
We spraken elkaar over de vier perspectieven waarop ons strategisch verhaal is gebouwd. Het perspectief van: de cliënt, de medewerker, de organisatie en de samenleving. We hadden mooie gesprekken en wisselden veel ideeën uit. Deelnemers waren enthousiast! Daarom organiseren we de volgende netwerkbijeenkomst samen.

Vrijwilligers

Meer aandacht voor onze vrijwilligers. Met dit idee zijn organiseerden we in 2020 voor het eerst een vrijwilligersavond bij Brasserie Briljant. We gingen met elkaar in gesprek en vrijwilligers vertelden welke rol ze vervullen binnen onze organisatie. Uiteraard was er lekker eten. Voor herhaling vatbaar!